TRE GLADE VINDERE😀😀😀

(16-06-2014)

STORT RESULTAT AF SPILLER FRA VESTFYNS PETANQUE KLUB

Ved dette års Hedebo åben var Per Olsen helt fremme i triple. Sammen med Christian Nielsen og Anders Erlandsen (Boule Hedebo) vandt han på fonemmeste vis finalen i triple over et stærkt hold.

Citat fra Boule Hedebo: Stævnets højdepunkt er den åbne tripleturnering, der blev spillet lørdag.  Her overraskede det danske triple team Per Olsen fra Vestfyn petanqueklub, Christian Andersen-Nielsen og Anders Erlandsen, begge fra Boule Hedebo, ved at vinde finalen over et meget stærkt spillende marokkansk  team. Ikke siden 1997 har et dansk hold vundet tripleturneringen ved Hedebo Open.  I mange år har det været de stærkt spillende franskmænd fra Starmasters Paris, der har vundet finalen i triple. De franske spillere blev i år henvist til en 3. plads.

Gitte Junge vandt C-rækken i kvinde-double sammen med Jette Møler fra Høng.